Regimantas Adomaitis
Nijolė Adomonytė
Vincentas Aleknavičius
Nijolė Andrijauskienė
Rita Anskaitienė
Algimantas Apanavičius
Algimantas Apanavičius (jn)
Regina Arbačiauskaitė
Irina Arefjeva
Gražina Arlickaitė
Valentas Aškinis
Gražina Baikštytė
Gražina Balandytė
Raimundas Banionis
Arvidas Andrijus Baronas
Šarūnas Bartas
Giedrė Beinoriūtė
Ilja Bereznickas
Saulius Beržinis
Aušra Biriukovienė
Rūta Birštonaitė
Lukas Brašiškis
Algirdas Bružas
Juozas Budraitis
Ramona Bujutė
Donatas Buklys
Ieva Bunokaitė
Kristina Buožytė
Vanda Butkienė
Juzefa Čeičytė
Danutė Cicėnaitė
Gintautas Dailyda
Vytautas Damaševičius
Romualdas Damulis
Vilija Daugirdaitė
Vasilijus Degteriovas
Aleksandras Digimas
Vaidotas Digimas
Ona Diržytė
Tomas Donela
Eitvydas Doškus
Diana Faraponienė
Zina Fatejevaitė
Vidmantas Gaigalas
Samvelas Gandžumianas
Algirdas Garbačiauskas
Lina Gečienė
Jurgita Gerdvilaitė
Gediminas Girdvainis
Ramūnas Graželis
Ramūnas Greičius
Jonas Gricius
Jurij Grigorovič
Rita Grikevičienė
Julija Gruodienė
Rimantas Gruodis
Romualdas Gudas
Kęstutis Gudavičius
Leokadija Inčiūtė
Skirmanta Jakaitė
Valdas Jakniūnas
Šarūnas Jakštas
Aloyzas Jančoras
Gediminas Jankauskas
Jadvyga Janulevičiūtė
Darius Jaruševičius
Vaidas Jauniškis
Juozas Javaitis
Arturas Jevdokimovas
Ignas Jonynas
Natalija Ju
Milda Juknevičiūtė
Milda Jurkutė
Audrius Juzėnas
Viktoras Juzonis
Laimantas Kairys
Lina Kaminskaitė–Jančorienė
Auksė Kancerevičiūtė
Grigorijus Kanovičius
Vytautas Katkus
Andrius Kaušinis
Marius Kavaliauskas
Vidmantas Kazlauskas
Neringa Kažukauskaitė
Izolda Keidošiūtė
Augis Kepežinskas
Lilija Kopač
Stanislovas Kopajevas
Eleonora Koriznaitė
Ruslan Korostenskij
Vladimiras Kostiugovas
Janina Krasauskienė
Linas Kriščiūnas
Algimantas Kriščiūnas
Dalia Irena Kriščiūnienė
Ramunė Kudzmanaitė
Algimantas Kupčinskas
Inesa Kurklietytė
Vytautas V. Landsbergis
Janina Lapinskaitė
Gediminas Lasinskas
Elžbieta Latėnaitė
Liubomiras Laucevičius
Jūratė Leikaitė
Romas Lileikis
Santa Lingevičiūtė
Justinas Lingys
Arvydas Liorančas
Algis Liutkevičius
Gytis Lukšas
Lina Lužytė
Algimantas Maceina
Antanas Maciulevičius
Eugenijus Macius
Vaiva Mainelytė
Jonas Maksvytis
Agnė Marcinkevičiūtė
Adakris Marcinkus
Kipras Mašanauskas
Arūnas Matelis
Juozas Matonis
Audra Matukienė
Diana Matuzevičienė
Kornelijus Matuzevičius
Dainius Mažulis
Danielius Mekinkovas
Dalia Michelevičiūtė
Henrikas Mikalauskas
Linas Mikuta
Algimantas Mikutėnas
Daiva Minkevičiūtė
Ignas Miškinis
Algimantas Mockus
Rimas Morkūnas
Pranas Morkus
Mingailė Murmulaitienė
Danutė Narušytė
Vladas Naudžius
Algirdas Ničius
Jonas Nosalis
Rūta Oginskaitė
Rimas Olšauskas
Eugenijus Ostašenkovas
Apolonija Paludnevičiūtė
Vytautas Paukštė
Rasa Paukštytė
Andrius Paulavičius
Roma Pauraitė
Donatas Pečiūra
Algirdas Petraitis
Kęstutis Petrulis
Daiva Petrulytė
Živilė Pilipavičienė
Izabelė Pinaitytė
Ksavera Pinelienė
Živilė Pipinytė
Violeta Podolskaitė
Arnoldas Pričinas
Arūras Pugačiauskas
Algimantas Puipa
Vidmantas Puplauskis
Kazys Pūras
Viktoras Radajevas
Viktoras Radzevičius
Ramunė Rakauskaitė
Romualdas Ramanauskas
Gražina Remeikaitė
Agnė Rimkutė
Justas Rožėnas
Dali (Dalia) Rust (Cibauskaitė)
Linas Ryškus
Remigijus Sabulis
Arūnas Sakalauskas
Jūratė Samulionytė
Marat Sargsyan
Algirdas Šatkauskas
Nadiežda Ščiukina
Aurika Selenienė
Algirdas Selenis
Algirdas Šemeškevičius
Kristina Sereikaitė
Žydrė Sičiūnaitė
Ina Šilina
Juozas Širvinskas
Andrius Šiuša
Gediminas Skvarnavičius
Albinas Slavinskas
Algimantas Sliaužys
Virginija Smelevičienė
Kostas Smoriginas
Audrius Stonys
Arūnas Stoškus
Henrikas Štutas
Vitalijus Suchockis
Raminta Šumskytė
Vytautas Survila
Dalia Survilaitė
Vanda Survilienė
Olga Survillo
Gražina Svilienė
Zenonas Tarakevičius
Algirdas Tarvydas
Algimantas Taujanskas
Rasa Taujanskienė
Jonas Tomaševičius
Vytautas Tomkus
Alfonsas Triškus
Andrius Trukanas
Juozas Tuita
Saulė Tuitienė
Jokūbas Vilius Tūras
Gražina Urbonaitė
Irena Vabalienė
Jurgita Vaidilaitė
Henrikas Vaigauskas
Ramūnas Vaitkus
Nijolė Valadkevičiūtė
Mantas Verbiejus
Algirdas Vėsulas
Kristijonas Vildžiūnas
Linas Vildžiūnas
Stanislovas Vilkevičius
Jūratė Visockaitė
Juras Visockis
Dalia Vizgirdaitė
Eligija Volodkevičiūtė
Sandra Vydmontė
Sonata Žalneravičiūtė
Vytautas Žekonis
Giedrė Žickytė
Edmundas Zubavičius
Alicija Žukauskaitė

Arturas Jevdokimovas (Režisierių guild)


Arturas Jevdokimovas gimė 1966 m. balandžio 30 d. Vilniuje.
Studijavo TV režisūrą Vilniaus konservatorijoje ir kino režisūrą Tbilisio teatro institute, stažavosi Anthology Film Archieves (Niujorkas).
 
Filmografija
 
1990 „Pasivaikščiojimas zonoje“ (režisierius), Miuncheno festivalio prizas
1991 „Kirtimų idilės“ (režisierius), Piarnu festivalio prizas
1992 „Aukštyn upe“ (režisierius)
1995 „Tinklai“ (režisierius), Strasbūro, Jekaterinburgo festivalių prizai
1995 „Vienas klausimas“ (režisierius)
1998 „Praėjusio filmo atminimui“ (režisierius, operatorius)
1999 „In vogue. Filmas“ (režisierius)
2001 „Vaiko perspektyva pagal Susanne Osten“ (režisierius)
2004 „Komplikuotas reikalas“ (režisierius)
2005 „Vienos dienos žmogus“ (prodiuseris)
2006 „Šokantis kirminas“ (aktorius)
2007 „Žiemos paralelės“ (prodiuseris)
Išvardinti filmai dalyvavo daugiau nei 50-yje tarptautinių festivalių.
 
Organizuoti renginiai
 
1998 Lietuvių kino dienos „Keltas“, Klaipėda, prodiuseris
1999 Tarptautinis mažųjų kino formų festivalis „Tinklai“, Klaipėda, Vilnius, Ventės ragas, prodiuseris
2000 Tarptautinis mažųjų kino formų festivalis „Tinklai“, Klaipėda, Vilnius, Ventės ragas, prodiuseris
2001 Tarptautinis mažųjų kino formų festivalis „Tinklai“, Klaipėda, Vilnius, Ventės ragas, prodiuseris
2002 Tarptautinis mažųjų kino formų festivalis „Tinklai“, Klaipėda, Vilnius, Ventės ragas, prodiuseris
2002 „Infobalt“ informacinės savaitės Multimedijos lyga, vykdantysis prodiuseris
2003 Tarptautinis mažųjų kino formų festivalis „Tinklai“, Klaipėda, Vilnius, Ventės ragas, prodiuseris
2004 Tarptautinis mažųjų kino formų festivalis „Tinklai“, Klaipėda, Vilnius, Ventės ragas, Trakai, prodiuseris
2005 Lietuvių trumpametražių filmų dienos Aalborge (Danija), programos koordinatorius
 
Kiti darbai
 
Nuo 2000 filmų vertėjas (išversti 86 filmai)
1998–1999 filmo „Laisvė“ (rež. Šarūnas Bartas) administratorius
2000 Tinklapio www.tinklai.net autorius
2003 Britų televizijos kanalo „Chanal 4“ dokumentinio filmo „Rooted in Lithuania” administratorius
 
Lietuvos kinematografininkų sąjungos ir Nepriklausomų prodiuserių asociacijos narys.