Turinys

Karkasiniai namai

Norite, kad namas Jūsų sklype „išdygtų“ per kelias dienas? Sakysite, tai neįmanoma? Paneigiame tokią poziciją, nes esant tinkamai įrengtiems pamatams galime pasirūpinti, kad namo „dėžutė“ ant jų būtų pastatyta labai sparčiai.

Skydiniai namai, išskirtinė technologija

Mūsų skydiniai namai gaminami specialiai tam pritaikytuose cechuose, naudojant pažangias technologijas, įrangą ir pasitelkiant žmogiškųjų išteklių kompetencijas bei sukauptą patirtį. Skydinio karkasinio namo gamybos procesas startuoja tada, kai kliento architektų parengti brėžiniai pasiekia mus. Skrupulingai įvertiname brėžinius, namui tenkančias apkrovas, maksimaliai sumažiname šalčio tiltus ir užtikriname optimalią namo izoliaciją. Projektavimo etape dirba mūsų inžinieriai, turintys reikiamą išsilavinimą, įgūdžių ir žinių, taip pat nuolat besitobulinantys, kad Jums galėtume siūlyti aukščiausios kokybės paslaugas ir inovatyvius sprendimus. Inžinieriai darbui naudoja licencijuotas programas, taip pat daug dėmesio skiriame itin tiksliam namo kainos apskaičiavimui, kad statybų eigoje sąmata nedidėtų. Paruoštas namo projektas perduodamas mūsų gamybos padaliniui, kur projekto įgyvendinimo imasi profesionalūs staliai – jie, darbui naudodami modernias stakles ir didelį savo žinių bei patirties bagažą, ima ruošti namo skydus (≤ Pereiti prie projektų).

Skydinio karkasinio namo statybai naudojame tik kokybiškas, patvarias medžiagas, kurios ilgalaikėje perspektyvoje nepraras savo funkcionalumo bei gerųjų savybių. Skydai gali būti kelių tipų: vientisi arba su angomis langams ir durims.

Skydiniai karkasiniai namai ant pamatų surenkami vos per kelias dienas. Puiku tai, kad metų laikas neturi įtakos skydinio karkasinio namo statybai – jį surinkti galima ir žiemą, o pasirinkus alternatyvų statybos būdą šaltuoju metų laiku statybas reikėtų stabdyti.

Modernūs namai

Modernūs namai apjungia tokias medžiagas kaip medis, metalas, stiklas. Tinkamai suderintos jos kuria modernius, inovatyvius sprendimus tiek technologiniu, tiek dizaino požiūriu.

Ne paslaptis, kad medis jau labai seniai tapo viena pagrindinių medžiagų statybose ir pozicijų neužleidžia iki šių dienų. Puiku tai, kad šiuolaikinės technologijos mums leidžia panaudojant medį kurti moderniausias formas ir įgyvendinti net labai įmantrius sprendimus. Būtent medienos savybės ir pažangios architektūros ypatumai sudaro galimybes kurti modernius namus, kurių eksploatacija ne trumpesnė kaip šimtmetis! Jei domina karkasinių namų kaina, siūlome susisiekti su mumis ir pasiūlysime Jums geriausią sprendimą.

Kokie karkasinių namų privalumai?

Pirmiausia kalbant apie skydinius karkasinius namus paprastai minimas greitas jų surinkimas kliento sklype, kas leidžia klientui taupyti laiką, o po statybų aplinka lieka kur kas tvarkingesnė, nei būtų tada, kai statybos vyktų įprastu tempu, pavyzdžiui, kelis mėnesius ar dar ilgiau. Tad trumpas statybų laikotarpis dažnai yra esminis privalumas, renkantis, kokį namą statyti. Prie privalumų būtina paminėti, kad modernūs namai pasižymi puikia šilumos izoliacija, tad žiemą tokiame name bus šilta, nes šilumos nuostoliai žemi, o vasarą – maloniai vėsu. Šio tipo namai yra sandarūs ir ilgaamžiai.

Tinkamai parinktos ventiliacijos ir šildymo sistemos, langai bei durys suponuoja, jog mūsų statomi karkasiniai skydiniai modernūs namai atitinka A+ klasės standartus. Dar privalumų sąrašą papildo ir tai, jog tokio tipo namams nereikalinga sudėtinga pamatų sistema, kas taip pat taupo kliento lėšas ir laiką.

Statydami karkasinį skydinį namą turėsite plačias pasirinkimo galimybes išorės apdailai, taip pat nebus aktualūs architektūriniai apribojimai, tad namą projektuosite visiškai pagal savo poreikius. Skydinių namų projektus su kainomis rasite čia: http://parteka.no/lt/projektai

Kodėl verta pasitikėti Parteka komanda?

  • mūsų komandos nariai – didelę patirtį ir žinių bei įgūdžių bagažą sukaupę specialistai: inžinieriai, staliai ir kt.;

  • modernių namų statybai naudojame tik aukštos kokybės medžiagas, tvirtinimo elementus, pažangias technologijas, darbo įrankius;

  • klientams teikiame profesionalias konsultacijas, atsakome į iškilusius klausimus ir užtikriname visapusį informuotumą;

  • siūlome viską iš vienų rankų: nuo projekto iki jo įgyvendinimo.

Planuojate skydinio karkasinio modernaus namo statybas savo sklype? Laukiame Jūsų laiškų, skambučių arba užsukite pas mus pokalbiui.